88-річча  ДНМУ

З нагоди 88 річниці створення Університету у кожному з трьох міст, у яких розташовані філії Університету, відбулись відбіркові тури, фінальні змагання та спортивно-розважальні заходи з пріоритетних спортивних напрямків.

У м. Краматорськ студенти та викладачі взяли участь у Чемпіонаті ДНМУ з шахів, дартсу, настільного тенісу і баскетболу. Найрозумнішим і найзосередженим серед студентів став Садигов Ількін – студент 5 курсу, 1 групи, медичного факультету, який виграв змагання та очолив збірну команду Університету з шахів.

 Самим влучним та спритним серед співробітників у грі в дартс став доц. Слюсарев О.А. – зав. кафедрою мікробіології, вірусології та імунології, а серед студентів - Мамедов Герман - студент 1 курсу, 3 групи, медичного факультету.

У настільний теніс змагались студенти з викладачами. Перемогу одержав студент 4 курсу фармацевтичного факультету Шидлаускас Олексій.

Найсильнішою серед студентських команд з баскетболу виявилась збірна команда 1-2 курсу, значно посилив основний склад збірної команди ДНМУ. Майстерність та витривалість студентів були перевірені збірною командою викладачів ДНМУ. Усі викладачі були кращими випускниками збірних команд Університету минулих років. До останньої хвилини лідуюча позиція переходила від студентів до викладачів, і все ж таки перемогу виборола збірна команда студентів з рахунком 28:26!

Філія, яка розташована у м. Кропивницький, в спортивній сфері відома успіхами збірної команди ММФ по футболу, а серед викладачів та співробітників - у змаганнях з настільного тенісу. Перемогу одержала викладач кафедри біофізики Зоя Шерман, другим став юрист Олександр Жученя, третім - асистент кафедри анатомії Ярослав Мерза.

У м. Маріуполь відбувся спортивно-танцювальний захід   "РУХ-dance", у якому взяли участь шість команд: по команді від кожної групи першого курсу ДНМУ та команди Маріупольського медичного коледжу й волейбольного клубу "Юні левиці". Перемогу одержала 103 група, за оригінальну хореографію під керівництвом Дмитра Гавра, студента першого курсу, медичного факультету.